facebook-blanco

Alles over De Sluipers Reeuwijk

De R.L.T. & S.V. “De Sluipers” is in 1962 opgericht. En in het jaar 2013 hebben wij er met z’n allen alweer 50 jaar op zitten! Dat geeft reden tot diverse festiviteiten dit gehele jaar door. Wat te denken van aankomend jubileumfeest voor de senioren en aansluitend de volgende dag een gezellig feest voor onze jeugd leden.

De Sluipers in Reeuwijk is een semi-competitieve vereniging en biedt tennis en/of squashen voor jong- en oud. Wij hebben dus aandacht voor het wedstrijdelement zonder daarbij het recreatieve aspect uit het oog te verliezen. Bovendien is op ons club terrein voorzien van een professionele horeca faciliteit met heerlijk terras waar u kunt genieten van een hapje en drankje. De faciliteiten voor de beoefening van de tennis- en squash sport zijn recent geoptimaliseerd, zo ook de website waarbij wij trachten u zo snel mogelijk de informatie te laten vinden waar u naar op zoek bent aangaande de vereniging.
Wij nodigen jullie uit op jullie gemak door de website te struinen en laat ons vooral weten of jullie al wat jullie zochten hebben kunnen vinden. Suggesties e.d. kun je altijd doen, stuur gewoon een mailtje naar de ICT-Commissie. Veel plezier!

 

Meer Sluipers Nieuws

the_title();

Jaarverslagen en Agenda voor de Algemene... Gepubliceerd op: 12 maart 2018

Agenda en verslagen en commissies: Agenda ALV:Agenda Jeugdcommissie    Jaarverslag Jeugd 2017 Toernooicommissie:Jaarverslag 2017 toernooicommissie Squashcommissie:Squash jaarverslag 2017[1] ... Lees meer >>

the_title();

Reanimatiecursus Gepubliceerd op: 7 maart 2018

                      ... Lees meer >>

the_title();

Algemene Ledenvergadering 2018 Gepubliceerd op: 6 maart 2018

Beste leden van ‘De Sluipers’, Wij willen de Algemene Ledenvergadering aankondigen, 26 maart a.s. De agenda en de stukken zullen op korte termijn volgen. E.e.a. zal ook op de website worden ... Lees meer >>