facebook-blanco

Alles over De Sluipers Reeuwijk

De R.L.T. & S.V. “De Sluipers” is in 1962 opgericht. En in het jaar 2013 hebben wij er met z’n allen alweer 50 jaar op zitten! Dat geeft reden tot diverse festiviteiten dit gehele jaar door. Wat te denken van aankomend jubileumfeest voor de senioren en aansluitend de volgende dag een gezellig feest voor onze jeugd leden.

De Sluipers in Reeuwijk is een semi-competitieve vereniging en biedt tennis en/of squashen voor jong- en oud. Wij hebben dus aandacht voor het wedstrijdelement zonder daarbij het recreatieve aspect uit het oog te verliezen. Bovendien is op ons club terrein voorzien van een professionele horeca faciliteit met heerlijk terras waar u kunt genieten van een hapje en drankje. De faciliteiten voor de beoefening van de tennis- en squash sport zijn recent geoptimaliseerd, zo ook de website waarbij wij trachten u zo snel mogelijk de informatie te laten vinden waar u naar op zoek bent aangaande de vereniging.
Wij nodigen jullie uit op jullie gemak door de website te struinen en laat ons vooral weten of jullie al wat jullie zochten hebben kunnen vinden. Suggesties e.d. kun je altijd doen, stuur gewoon een mailtje naar de ICT-Commissie. Veel plezier!

 

Meer Sluipers Nieuws

the_title();

Nieuwjaarsreceptie 6 Januari 2019 Gepubliceerd op: 19 december 2018

Hierbij hebben wij het genoegen u uit te nodigen voor de Nieuwjaarsreceptie 2019! Onder het genot van een hapje en een drankje zullen we met elkaar proosten op een sportief maar vooral gezond 2019! U ... Lees meer >>

the_title();

Voorjaarscompetitie 2019 Gepubliceerd op: 21 november 2018

    Informatie over de voorjaarscompetitie 2019   inschrijven voorjaarscompetitie 2019 Lees meer >>