Openingstoernooi Jeugd 2 april 2018

Hoi allemaal, 

Hoewel de WorldTour al op 18 maart begint, zullen we op maandag 2 april (2e Paasdag) het tennisseizoen officieel beginnen met een spetterend Openingstoernooi!!

Het wordt een super gezellige dag voor zowel jong als wat ouder 😉 

‘s Ochtends vroeg zijn we eerst nog host van de WorldTour Oranje, dit duurt van 9 tot circa 12u. Kom onze kids gezellig aanmoedigen en ga bijvoorbeeld gezellig ontbijten in ons mooie en gezellige Racketcafé! 

Vanaf 11u kun je je aanmelden voor het Openingstoernooi. Om 11u30 beginnen de wedstrijdjes 🎾

Ook zullen we tijdens het Openingstoernooi de tennisdiploma’s uitreiken! Speelde je vorig jaar nog in rood en ben je nu door naar oranje, dan betekent dit dat je rood hebt afgerond en hiervoor een officieel TennisKids diploma krijgt! 

Ehm, en tussen de wedstrijden door ga je natuurlijk op zoek naar de paaseieren! Grote en kleine, je kunt ze allemaal vinden op ons tennispark! 

Om ongeveer 14u zullen we het officiële programma afsluiten, maar ben je natuurlijk helemaal vrij om nog lekker op de tennisbaan te blijven. 

Graag vragen we je om je in te schrijven voor het Openingstoernooi! Dit kan door een mail te sturen naar jeugdcommissie@sluipers.nl

Oooh, en om alles financieel een beetje rond te krijgen vragen we een kleine bijdrage. De kosten voor deelname aan het Openingstoernooi zijn €2.

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet! 
 
Tot maandag 2 april! Of eerder, als je meedoet aan de WorldTour!! 
 
Sportieve groeten, 
 
De JeugdCommissie