Squash clubkampioenschappen 2018

In totaal hebben zich 26 squashers ingeschreven. Hierdoor hebben we de start tijd van het toernooi moeten aanpassen naar 11:00, daar dit voor de meeste geen probleem was, hebben we alle wedstrijden kunnen spelen. Bij deze nog bedankt voor de flexibiliteit. De opkomst en sportiviteit van de deelnemers hebben de clubkampioenschappen tot een succes gemaakt.

De ondersteuning van het Racketcafe met koffie, etagère, en de warme snacks aan het eind heeft ook zeker aan het succes bijgedragen.

We hebben mogen genieten van spannende partijen in al de 3 pools en niet te vergeten de dubbels.

De uitslagen zijn:

Pool A, Pieter van Gennep is weer clubkampioen geworden na een spannende wedstrijd tegen Roland van de Velden welke een uitstekend toernooi speelde.

Pool B, David Kingma heeft in een spannende finale van Aniel Poetoe weten te winnen en is kampioen van pool B geworden. David misschien volgend jaar pool A?

Pool C: De strijd was niet minder in pool C, hierin wist Eelco Pet van Amar Poetoe te winnen en is daarmee winnaar van Pool C.

Dubbels: De bubbels zijn in een pool van 3 gespeeld. Hierin wist Hans Kuijper & Aniel Poetoe de winst te pakken, op de tweede plaats eindigde Arno Roos & Jan Duits. De derde plaats was voor David Kingma en Aad Onneweer. Die met 75 jaar maar weer eens liet zien dat een mens nooit te oud is voor squash.

De Commissie Squash (Hans, David en Jan)

Voor de foto’s klik op: Foto’s

 

 

Meer recent Squash Nieuws

the_title();

Squash Toss-avond start vanaf 16 maart Gepubliceerd op: 10 februari 2018

Daar de club een aantal nieuwe squash leden heeft, is het plan opgevat om een toss-avond te starten op vrijdagavond. We willen dit starten, na het aflopen van de vrijdagavond competitie, op 16 ... Lees meer >>

the_title();

Squash flyer verspreid Gepubliceerd op: 10 januari 2018

Om een aantal nieuwe squash leden aan te trekken is een squash flyer ontworpen en verspreid in Bodegraven-Reeuwijk en Gouda. Deze squash flyer kan hier gedownload worden. Stuur deze door aan ... Lees meer >>

the_title();

Squash clubkampioenschappen 2018 Gepubliceerd op: 17 november 2017

Beste Squashleden, Op zaterdag 24 maart 2018 gaan de clubkampioenschappen squash gespeeld worden. Het is een toernooi, dat uiteraard weer voor iedere speelsterkte is, dus ook voor de beginners! ... Lees meer >>