Squash

Squashen bij De Sluipers

Squashsfolder

Is squash jouw nieuwe sport?

Zoek je naar een leuke sport? Welke je conditie spelenderwijs weer op niveau brengt? Met squashen verbrand je 600Kcal per uur (dat is duidelijk meer dan hardlopen, zwemmen of fietsen). Met squashen train je zowel cardio en spieren. Squashers hebben zelden blessures, maar wel veel energie, weinig stress en een gezonde BMI. Kortom: Squash maakt en houdt je jong en fit.

Kijk ook eens wat Marco van Basten over squash verteld.

Aanbieding voor nieuwe leden

Voor sporters die kennis willen maken met de squashsport bestaat nu de mogelijkheid om een proefabonnement voor één maand te nemen. Deze is eenvoudig af te sluiten via onderstaand formulier en te betalen aan de bar beheerder. Voor slecht 20 € kun je voor één maand onbeperkt squashen. Hiervoor krijg je een tijdelijke squashpas.

Een lidmaatschap kost in 2020 slechts 194 € per jaar, hierbij krijgt U nu één squash-les gratis.

Lid worden gaat eenvoudig via het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina.

Squashpartners

Als je geen vaste squashpartner hebt of wil je ook eens met een ander spelen dan is dat geen enkel probleem. Op dinsdagavond en op zaterdagmiddag zijn er altijd veel squashers aanwezig die in wisselende samenstelling tegen elkaar spelen.
Is de squashsport nieuw voor je, dan zijn de leden graag bereid om je in de squashsport introduceren. Kom dan gerust eens vrijblijvend kijken en spelen op dinsdagavond of zaterdagmiddag.
Voor de leden wordt via de Clubladder App een clubladder gespeeld welke ook de mogelijkheid biedt om een gelijkwaardige squash partner te vinden op tijden die beide schikt.

Squash-Lessen

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om les te nemen. Niet alleen om de basistechniek van deze mooie sport onder de knie te krijgen maar ook, voor de meer ervaren squasher, om je techniek verder te verbeteren. De squash trainingen worden zaterdags gegeven door onze al jaren vertrouwde en deskundige squashtrainer. Nieuwe leden kunnen voor een gratis les op zaterdag morgen contact opnemen met de squashtrainer.

Squash en Tennis combi-lidmaatschap

De sluipers is een tennis- en squashvereniging en is daardoor instaat om een uniek combi-lidmaatschap aan te bieden voor slechts 50€ extra per jaar.
Ben je geïnteresseerd? Ben je al lid? Of wil je lid worden?

Lid Worden