Squashen bij De Sluipers

Download folder

Is squash jouw nieuwe sport?

Zoek je naar een leuke sport? Welke je conditie spelenderwijs weer op niveau brengt? Met squashen verbrand je 600Kcal per uur (dat is duidelijk meer dan hardlopen, zwemmen of fietsen). Met squashen train je zowel cardio en spieren. Squashers hebben zelden blessures, maar wel veel energie, weinig stress en een gezonde BMI. Kortom: Squash maakt en houdt je jong en fit.


 

 

 

Aanbieding voor nieuwe leden

Voor sporters die kennis willen maken met de squashsport bestaat nu de mogelijkheid om een proefabonnement voor één maand te nemen. Voor slecht 20 € kun je voor één maand onbeperkt squashen. Een lidmaatschap kost in 2018 slechts 190 € per jaar, hierbij krijgt U nu één squash-les gratis.

Lid worden gaat eenvoudig op de website van de sluipers: aanmeldingsformulier

Squashpartners

Als je geen vaste squashpartner hebt of wil je ook eens met een ander spelen dan is dat geen enkel probleem. Op dinsdagavond en op zaterdagmiddag zijn er altijd veel squashers aanwezig die in wisselende samenstelling tegen elkaar spelen.
Is de squashsport nieuw voor je, dan zijn de leden graag bereid om je in de squashsport introduceren. Kom dan gerust eens vrijblijvend kijken en spelen op dinsdagavond of zaterdagmiddag.

Voor de leden wordt via de Connect&Play App een clubladder gespeeld welke ook de mogelijkheid biedt om een gelijkwaardige squash partner te vinden op tijden die beide schikt.

Squash-Lessen

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om les te nemen. Niet alleen om de basistechniek van deze mooie sport onder de knie te krijgen maar ook, voor de meer ervaren squasher, om je techniek verder te verbeteren. De squash trainingen worden zaterdags gegeven door onze al jaren vertrouwde en deskundige squashtrainer.

Squash en Tennis combi-lidmaatschap

De sluipers is een tennis- en squashvereniging en is daardoor instaat om een uniek combi-lidmaatschap aan te bieden voor slechts 50€ extra per jaar.

 

 

 

Meer Squash Nieuws

the_title();

Squash clubkampioenschappen 2018 Gepubliceerd op: 25 maart 2018

In totaal hebben zich 26 squashers ingeschreven. Hierdoor hebben we de start tijd van het toernooi moeten aanpassen naar 11:00, daar dit voor de meeste geen probleem was, hebben we alle wedstrijden ... Lees meer >>

the_title();

Squash Toss-avond start vanaf 16 maart Gepubliceerd op: 10 februari 2018

Daar de club een aantal nieuwe squash leden heeft, is het plan opgevat om een toss-avond te starten op vrijdagavond. We willen dit starten, na het aflopen van de vrijdagavond competitie, op 16 maart van ... Lees meer >>

the_title();

Squash flyer verspreid Gepubliceerd op: 10 januari 2018

Om een aantal nieuwe squash leden aan te trekken is een squash flyer ontworpen en verspreid in Bodegraven-Reeuwijk en Gouda. Deze squash flyer kan hier gedownload worden. Stuur deze door aan kennissen ... Lees meer >>