Historie De Sluipers

De R.L.T. & S.V. “De Sluipers” is in 1962 opgericht. De eerste slagenwisseling vond plaats op tennisbanen te Waddinxveen. Na overleg met de gemeente Reeuwijk werd in 1965 het startsein gegeven voor de aanleg van 3 gravelbanen die voor fl. 1,– werden gehuurd Met de aanbouw van twee squashbanen in 1979 kon in dat jaar een squashafdeling toegevoegd worden.

In 1985 neemt de vereniging de gehele sportaccommodatie in eigendom over van de gemeente Reeuwijk. Alle gravelbanen worden totaal gerenoveerd en baan 1 t/m 5 krijgen verlichting. Eind 1991 worden de kunstgrasbanen 6 en 7 achter in het park voorzien van een nieuwe kunstgrasmat. Inmiddels zijn deze twee banen ook in het bezit van verlichting, en zijn zij in 2001 wederom vernieuwd. De kunstgrasbanen bieden de Sluipersleden de mogelijkheid ook “buiten” het tennisseizoen een balletje te slaan.

Op 16 september 2005 is de tennishal “Sluipers Binnen” met 2 banen geopend. De banen hebben een vloer van “EasiClay”, een soort rubber gravel. In 2006 is de aanbouw van een 3e squashbaan inclusief commissiekamer en nieuwe entree gerealiseerd. In de serie ‘grote projecten is tot slot in 2007 het gehele tennispark gerenoveerd waarin opgenomen de aanleg van een extra gravelbaan.

De vereniging kent 4 ereleden t.w. Wim Renssen, Jan de Jong, Hans Kuijper en Bert Dikhooff.