Open Toernooi voor Tennis & Padel met als hoofdsponsoren AVR Watersport en Loetje Reeuwijk

De Sluipers

Open Toernooi voor Tennis & Padel met als hoofdsponsoren AVR Watersport en Loetje Reeuwijk

bij De Sluipers

De Sluipers organiseert een NRT Open Toernooi voor Tennis & Padel met als hoofdsponsoren AVR Watersport en Loetje Reeuwijk!
Vanaf 27 augustus tot 11 september is er volop Tennis en Padel te spelen of te zien op het mooie racket park van de Sluipers in Reeuwijk. Een toernooi voor iedereen in deze twee weken, met dit jaar voor het eerst een extra tennis toernooi speciaal voor de subtop van Nederland, een Nationaal Ranking Toernooi (NRT).
Tijdens dit toernooi, in de tweede toernooiweek van 3 tot 11 september, zullen de beste spelers, mannen en vrouwen, van Nederland om de titel gaan strijden! 

Het Open Toernooi van de Sluipers in Reeuwijk is al jaren een succes waar veel tennissers en kijkers gezellig op en rond het racket park genieten. Met de komst van het NRT Toernooi naar Reeuwijk verwacht de Sluipers nog meer interesse voor de racket sport te trekken doordat er dagelijks indrukwekkende partijen gespeeld zullen worden. 
Zeker ook met een Padel Open Toernooi erbij. De Padelsport wordt namelijk steeds populairder en sinds de komst van de Padel banen in 2020 bij de Sluipers zijn er nu in de omgeving meerdere Padelbanen geplaatst of nog in ontwikkeling. 

Wij zijn zeer verheugd dat AVR Watersport (Tennis) en Loetje Reeuwijk (Padel) dit jaar onze hoofdsponsoren willen zijn. Beiden bedrijven hebben de afgelopen jaren hard gewerkt aan de realisatie van hun indrukwekkende vestigingen. Het pand van AVR is u wellicht niet ontgaan langs de A12 bij Waddinxveen/Gouda en het pand van Loetje heeft wellicht uw interesse al getrokken aan de Reeuwijkse Plassen, welke haar deuren zal openen mid-augustus.

Zien we jou ook op het Open Toernooi? Tot dan op ons park!

Heb jij je al ingeschreven?

De Open Toernooi Commissie van De Sluipers Reeuwijk