Nieuwe squashpasjes en squash afhangsysteem

In begin 2019 gaan we over naar een nieuw squash afhangsysteem. Om dit mogelijk te maken en ook om de verouderde pasjes te vervangen zal eenieder squash lid een nieuw pasje krijgen.
Op het pasje wordt ter identificatie een pasfoto geprint.
De leden waarvan geen geschikte digitale pasfoto beschikbaar is, zal een email ontvangen met het verzoek om een pasfoto op te sturen.
Zonder nieuw pasje is het niet mogelijk om af te hangen op het nieuwe afhangsysteem. Uiteraard wordt dit nieuwe afhangsysteem pas na zorgvuldig testen in gebruik genomen. De nieuwe pasjes kunnen ook gebruikt worden voor het huidige afhangsysteem.
De pasjes hebben het creditcard formaat en zijn voorzien van een chip zodat het afhangsysteem de pas draadloos kan herkennen, zie hieronder het model.

 

Voor vragen of als je alvast je pasfoto wilt opsturen kan je contact opnemen met Jan Duits, commissaris squash, [email protected] of via WhatsApp op 0653407103.

 

Meer recent Squash Nieuws

the_title();

Nieuwe squash clubkampioen Gepubliceerd op: 14 april 2019

Na een spannende finale wedstrijd tussen Donné van Engellen en Gijs Merkx wist Donné de winst te pakken in de A pool. Aniel Poetoe wist Jan Duits op achterstand te zetten en zodoende de winst in ... Lees meer >>

the_title();

Squash clubkampioenschappen 2019 op Zaterdag... Gepubliceerd op: 1 maart 2019

Dit jaar worden de squash clubkampioenschappen gehouden op Zaterdag 6 April 2019. Opgeven kan bij de bar of via het aan ieder squash lid verstuurd inschrijfformulier. De koste zijn 7,50€ pp voor ... Lees meer >>

the_title();

Squash Gezelligheidstoernooi Gepubliceerd op: 22 oktober 2018

Op 24 November wordt het Squash gezelligheidstoernooi gehouden. Dit toernooi is zowel voor beginners  gevorderde spelers. Aanvang 13:30. Inschrijven kan via de Bar of via een email aan ... Lees meer >>