Opentoernooi 2020

Beste Sluipersleden,

Terwijl de stormen in Nederland inmiddels ook namen krijgen en pannen van het dak waaien, lijkt het alsof het komende buitenseizoen nog ver weg is. Niets is minder waar!

Vanuit het kloppende hart van de vereniging (het Racketcafé) wordt er door een hoop enthousiaste mensen hard gewerkt aan hele mooie dingen.

De nieuwe (en bestaande) banen liggen er nog steeds prachtig bij en de voorjaarscompetitie wordt opgestart om vanaf begin april van start te gaan. Op 29 maart vindt de gezellige en actieve opening van het gerenoveerde park plaats. Hier wordt ook aandacht besteedt aan de inmiddels razend populaire padel-banen. Mis dit niet!

We zijn ook weer van start gegaan met de organisatie van het Open Toernooi! Dit lijkt nog ver weg. Maar het kan geen kwaad om nu al deze twee weken met dikke letters in uw agenda te zetten! Week 1 vindt plaats van 24 t/m 30 augustus. Week 2 vindt plaats van 31 augustus t/m 6 september. Het beloven weer twee geweldig sportieve en gezellig weken te worden met alle vertrouwde zaken.

-Mooi tennis op ieder niveau. Ook als toeschouwer en supporter zit u eerste rang naast de banen op het prachtig gerenoveerde park!

-Lekker eten en drinken. Tot in de puntjes verzorgt door alle medewerkers het gezellige Racketcafé.

-Een gezellig aangekleed park, geheel in thema. Wat dat thema is houden we nog even geheim 😉

-Een vrolijke gemotiveerde toernooicommissie die er alles aan gaat doen om er weer een feest van te maken!

Naast de vertrouwde zaken, zijn we nog bezig met een paar andere leuke ideeën. Daarover later meer!

Een sportieve groet van de commissie Open Toernooi!

Milko, Liselore, Erica, Marc, Simone, Loes, Romy en Pascal