Alles over De Sluipers Reeuwijk

“In 1962 werd “De Sluipers” opgericht, een racketsportvereniging gelegen in het prachtige Reeuwijk. Wij bieden een scala aan sportmogelijkheden, waaronder tennis, squash en padel, voor mensen van alle leeftijden. Hoewel we het wedstrijdelement van deze sporten erkennen, verliezen we nooit het recreatieve aspect uit het oog.

Ons clubgebouw, het Racketcafé, is gevestigd op ons terrein en biedt een gezellige horecagelegenheid met een heerlijk terras. Hier kunt u genieten van een hapje en een drankje, of u nu wilt ontspannen na een sportieve wedstrijd of gewoon wilt genieten van de mooie omgeving.

We hebben in 2019 onze sportfaciliteiten volledig vernieuwd, waardoor we nu state-of-the-art padelbanen en all-weather tennisbanen op ons park hebben. Of u nu een ervaren speler bent of net begint, u zult genieten van de kwaliteit en veelzijdigheid van onze banen.

Bij “De Sluipers” streven we ernaar om een gemeenschap te creëren waar mensen elkaar ontmoeten, plezier hebben en hun passie voor racketsporten kunnen delen. We heten u van harte welkom om lid te worden en deel te nemen aan onze bruisende club. Of u nu komt om te ontspannen, te trainen of nieuwe vrienden te maken, u zult altijd een warm welkom vinden bij “De Sluipers”.”

Graag tot ziens op het park

Het bestuur
Sluipers uit de lucht
Jeugd
Squash clinic groep
Padel 4
Padelbaan 1
WhatsApp Image 2023-05-07 at 21.03.26
Tennis, squash en padel