Padel

Door het enorme succes kunnen wij helaas geen nieuwe padelleden meer aannemen. Dit heeft ook tot gevolg dat er geen padel proefabonnementen meer afgesloten kunnen worden. Je kan je echter wel inschrijven op de padelwachtlijst. Deze ledenstop geldt niet voor de jeugdleden.

Voor meer informatie of bij vragen kunt u het volgende e-mailadres mailen:padel@sluipers.nl 

De sport padel, Wat is padel? De snelst groeiende sport in Nederland!

Padel is een unieke racketsport met een eigen identiteit en cultuur. Je speelt padel op een padelbaan van 10×20 meter, met daaromheen wanden van glas en hekwerk. Padel speel je als dubbel, 2 tegen 2. In het midden is een net en de puntentelling komt overeen met die van tennis. Padel staat voor fun en sportiviteit. Bekijk de spelregels van padel.

Padel is een sport voor jong en oud, man en vrouw, beginner of prof, valide of minder-valide, links- of rechtshandig, groot of klein, nationaal en internationaal. Padel is een manier van leven die plezier brengt, fitheid, vriendschap en inzicht geeft.

Padel is uniek

Elke sport heeft zijn eigen, uniek eigenschappen. Om padel goed te spelen heeft iemand deze eigenschappen nodig: geduld, snelle reflexen, strategisch denken, gebruikmaken van de muren en de kracht van de tegenstander, team spirit, samenwerking. Padel heeft iets weg van badminton, tafeltennis, tennis, judo, schaken, squash en allerlei teamsporten.

Padel is verslavend leuk

Padel is relatief makkelijk te leren. Het racket heeft geen snaren en dat zorgt ervoor dat de bal makkelijk de andere kant van het net bereikt. Je speelt als beginner al snel een rally. De goede returns en verrassende rally’s geven een geluksgevoel door de vrijgekomen endorfine. Je adrenaline stijgt en speelt met gemak 2 uur achter elkaar. Fysiek is padel minder inspannend dan (bijvoorbeeld) squash en de baan is kleiner dan een tennisbaan, waardoor je in minder stappen bij de bal bent.

Twee padelbanen bij De Sluipers

De nieuwe padelbanen zijn nu open voor gebruik. Voor vragen over padel kun je mailen met: padel@sluipers.nl.

Ben je geïnteresseerd? Ben je al lid? Of wil je lid worden?

Inschrijfformulier

? ¡Puro espectáculo! #WorldPadelShow en el #WPTSevillaOpen

Geplaatst door World Padel Tour op Zondag 17 september 2017