Sponsors / Sponsoring

De Reeuwijkse Lawn Tennis en Squash Vereniging is opgericht op 19 december 1962 met als doel het beoefenen en bevorderen van racketsporten met Tennis, Squash en Padel in het bijzonder. Er zijn ongeveer 600 tennissers, 200 squashers en 325 Padellers aangemeld als lid. Het sportcomplex is te vinden aan de Oud Reeuwijkseweg 3 te Reeuwijk en heeft buiten de beschikking over 5 gravelbanen en 2 all-weatherbanen, 2 Padelbanen allemaal met verlichting en binnen over 3 squashbanen. Sinds september 2005 heeft de vereniging de beschikking over een nieuwe tennishal met twee tennisbanen. Ieder jaar zijn toernooien zoals de clubkampioenschappen en het open toernooi weer een daverend succes en zorgen voor veel publiciteit.

Vrienden van De Sluipers

Iedereen kan Vriend worden van De Sluipers, zowel zakelijk als privé. Er zijn verschillende mogelijkheden die later hier zullen worden gepubliceerd.

Sponsoring

Een open beeldvorming en goede communicatie wordt nagestreefd teneinde een goede duurzame relatie te realiseren. Zeker op het gebied van sponsoring is het van belang dat er goede afspraken gemaakt worden. Er zijn verschillende mogelijkheden tot meerjarige sponsoring. De sponsorgelden worden onder andere ingezet ter ondersteuning van trainingen voor de jeugd en voor commissies die met hun activiteiten de betrokkenheid van de leden bij het clubleven willen activeren. Recent hebben wij meer structuur aangebracht in ons sponsorbeleid. Middels overzichtelijk omschreven sponsorpakketten willen wij duidelijk maken wat u krijgt voor uw ondersteuning en kunt u uw bedrijfsnaam gericht koppelen aan een doelgroep of evenement.

Voor informatie mail naar: sponsorcommissie@sluipers.nl