Jeugd

Jeugd Impressie 2022

De jeugd staat centraal! 

De sluipers telt meer dan 100 enthousiaste jeugdleden van 4 t/m17 jaar. Er wordt met veel plezier getennist op alle niveaus, en ook steeds meer gepadeld. Lees snel meer over onze lessen, de competitie en alle andere activiteiten voor de jeugd! 

Ben je nieuwsgierig naar wat we dit jaar allemaal gaan doen? Houd dan onze website goed in de gaten! Hierop worden alle activiteiten ruim van te voren aangekondigd!

TennisKids 4t/m12 jaar

Tenniskids is hét KNLTB-tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leren kinderen de sport razendsnel te spelen. Kinderen wordt direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst en leren tennisvaardigheden met veel succes en plezier! 

Naast leuke en uitdagende trainingen kunnen Tenniskids het hele jaar door wedstrijdjes spelen. Zo kunnen ze meedoen aan de Tenniskids competitie of zich inschrijven voor bijvoorbeeld de clubkampioenschappen of het familietoernooi. Alles op hun eigen niveau. Wedstrijdjes zijn niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam! Zo krijgen ze nog meer plezier in tennis.

Junioren 12t/m17 jaar

Het echte werk! Junioren tennissen op een hele baan met de bekende gele bal. Naast uitdagende trainingen bestaat juniorentennis voor een groot deel uit wedstrijden spelen. Dit is niet alleen gezellig, maar zo word je ook steeds beter en krijg je nog meer plezier in tennis! Het maakt niet uit of je al langer tennist of net begonnen bent. Doe ook mee aan de junioren competitie, de clubkampioenschappen, het open toernooi of het familietoernooi

Leuke activiteiten op de club!

Het hele jaar door worden er veel leuke activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Wil je wat je in de lessen geleerd hebt in praktijk brengen? Zin om wedstrijden te spelen? Wil je gezelligheid met je vrienden en vriendinnen? Doe mee aan de competitie, de tosticlub of een van onze gezellige toernooien! 

De Jeugdcommissie is bereikbaar via  jeugdcommissie@sluipers.nl en wil je meer weten over Jeugcommissie? Klik dan hier

Zie de sluipersjeugd ook op facebook en Instagram, of klik op de icoontjes hieronder.


Facebook


Instagram