Toernooi commissie

Wat doet de Toernooi Commissie

Deze commissie houdt zich bezig met het organiseren van het openingstoernooi en de clubkampioenschappen voor senior tennisleden.

Openingstoernooi

Het Openingstoernooi is feitelijk de aftrap voor het nieuwe (buiten)seizoen Tennis met als belangrijkste doelstelling de leden weer even wakker te schudden en ook nieuwe leden te verwelkomen. Het biedt de mogelijkheid om ongedwongen kennis te maken met andere leden en evt. afspraken te maken om tot spelen te komen. Uitbreiden of opbouwen van zo’n kennissenkring is reden nr 1; het opsnuiven van vers gravel en clubsfeer is een goede 2e reden.

Clubkampioenschappen

De Clubkampioenschappen is hét toernooi tussen lente – en herfstcompetitie in. Hoewel presteren belangrijk is, staan de clubkampioenschappen vooral in het teken van gezelligheid en binding met de club. Het biedt leden een goede gelegenheid zich te meten met clubleden van vergelijkbare speelsterkte en nieuwe contacten te leggen voor een evt. recreatief en/of competitief vervolg. Elk jaar doen er weer ’n ruim aantal leden mee in diverse categorieën met uiteindelijk in elke categorie een ‘nieuwe’ clubkampioen. Aan de Racket Café buitenmuur breidt de fotogalerij van Clubkampioenen zich ieder jaar weer uit !

Emailadres: toernooi@sluipers.nl

Commissieleden:

John Kempeneers,  John Beckers,  Ali Shawky

Lucie Smeenk, Rian Vergeer, Floor van der Ven

Diana Verkleij

Vacatures : wij heten geïnteresseerde en collegiale leden altijd welkom in onze commissie. Meld je aan via toernooi@sluipers.nl  of laat het weten via ’n medewerker bij het Racket Café !