Racketcafe logo
Racketcafe eten 3
Racketcafe eten 7
Racketcafe eten 6
Racketcafe eten 1
Racketcafe bar
Racketcafe logo 1
Racketcafe eten 5
Racketcafe eten 4
Racketcafe eten 3
Racketcafe eten 2
Racketcafe eten 1
Racketcafe 1
Racketcafe 2

Racketcafé van de Sluipers

Vol trots hebben we vorige week woensdag uit handen van onze voorzitter Jan de Jong de Casper beker mogen ontvangen. Deze beker staat voor “de meest actieve Sluiper”. Een mooie beker die niet alleen de waardering symboliseert voor mij, maar zeker ook voor ons als vereniging. Er gebeurt veel positiefs. Veel activiteiten, geïnitieerd door het bestuur, door de commissieleden en ja ook een beetje door mij en ons team. Vasthouden en doorgaan met ‘deze flow’ zou ik zeggen!!

Ook dit jaar zullen we als Racketcafé weer de beste service en kwaliteit leveren aan onze gasten. Wat betekent nu eigenlijk die ‘service en kwaliteit’ van het Racketcafé?

In willekeurige volgorde:

  • Elke dag kun je terecht voor de lekkerste koffie in Reeuwijk (koffie, espresso, cappuccino en latte’s), heerlijk bieren (Hertog Jan, Leffe) voor snacks, maar ook voor een verse maaltijd, zoals onze overheerlijke saté of onze supermalse kogelbiefstuk, onze maaltijdsalade of de overheerlijke vers gemaakte pizza’s (zie onze menukaart).
  • Aan speciale vragen/wensen van leden wordt zo veel mogelijk voldaan. Denk hierbij aan lunch/brunch eventueel in combinatie met een uurtje tennissen of squashen of als je iets te vieren hebt: een kinderfeestje of verjaardag lunch altijd in combinatie met een uurtje of meer sportiviteit.
  • Met jouw KNLTB ledenpas kun je in het Racketcafé van de Sluipers betalen. Kom je ledenpas in het Racketcafé gewoon opwaarderen! Tot 25 april as. loopt er een actie: als je je ledenpas opwaardeert voor € 50,= of meer, krijg je één willekeurig drankje uit ons assortiment gratis en maak je bovendien kans op een musicalbezoek voor twee personen op 26 april as.
  • Altijd zijn de kleedruimten, douches en toiletten schoon
  • Squashbaan reserveren
  • Voor de darters onder ons drie professionele dartborden
  • Squash rackets en balletjes te koop voor de scherpste prijs in de markt
  • Bespannen van rackets (squash en tennis) en grips vervangen
  • Tennisballen te koop voor de scherpste prijs in de markt
  • Last but not least: Elke dag een glimlach

Kortom: voor jong en oud is het gewoon leuk om bij de Sluipers te squashen, te tennissen of gewoon langs te komen voor een kop koffie, een borrel, een snack en/of een maaltijd.

Kom je ook binnenkort langs?

Met sportieve groet,

Steven de Raat

De Sluipers lid en exploitant van

Telefoon De Sluipers Racketcafe: 0182-393385

 

Meer Nieuws uit het Racketcafe

the_title();

Tennis Pizza Night op 22 maart 18-22u Gepubliceerd op: 11 maart 2019

Omdat we het super leuk vinden als onze pubers (lees: middelbare scholieren lekker met elkaar gaan chillen en tennissen, organiseren we op vrijdag 22 maart speciaal voor hen een Pizza Tennis ... Lees meer >>