Reserveren van Tennis, Squash en Padel banen

 • Reserveren van banen is alleen mogelijk via de KNLTB Clubapp.
 • Reserveren kan vanaf 7 dagen tot 15 minuten van tevoren
 • Piektijden zijn van 17:00 tot 23:00 alleen op weekdagen en gelden alleen voor de padel banen.
 • Reserveren mag maximaal 3x per dag en 15 maal per week, het aantal nog te spelen reserveringen mag echter niet meer dan 3 zijn gedurende de piektijden en 7 in totaal.
 • Tussen twee reserveringen moet minimaal 60 minuten zitten.

Algemeen

 1. Speeltijd voor tennis en padel is 60 minuten voor zowel single als dubbel, voor squash is dit 45 minuten. Voor padel moet met minimaal 4 spelers worden gereserveerd, gedurende de daluren, 11:30 en 17:30 voor baan 1 en tussen 12:00 en 17:00 voor baan 2 , kan er wel met 2 spelers worden gereserveerd.
 2. Reserveringen hoeven niet meer te worden bevestigd op het afhangboard in het racketcafe.
 3. Reserveringen kunnen alleen gemaakt worden in vaste blokken van 60 minuten en voor squash in vaste blokken van 45 minuten. Dit om gaten in de reservering te voorkomen. Lessen dienen ook in deze blokken te worden gegeven.
 4. Er mag niet met meer dan met het gereserveerde aantal spelers gespeeld worden. Dit om te voorkomen dat 2 gereserveerde singels van 60 minuten door 4 spelers als dubbel van 2:00 uur gebruikt wordt.
 5. Het introduceren van niet leden is mogelijk via de KNLTB Clubapp.
 6. Reserveren op een andere naam is niet toegestaan.
 7. De beheerder van het reserveersysteem is bevoegd om het baannummer te wijzigen.
 8. Jeugdleden mogen op weekdagen tot 19:00u reserveren. Gedurende het weekend geld deze beperking niet.
 9. Bij misbruik van het reserveringsysteem is de park beheerder en/of bestuur bevoegd om leden van de baan te halen of leden te blokkeren.

Bij het schenden van deze regels ontvangt u eerst een waarschuwing en zullen daarna andere passende maatregelingen gelden.