Tennis

De tennisafdeling van De Sluipers is met zo’n 600 seniorleden een grote, gezonde en sportieve vereniging in Reeuwijk. Zowel recreanten- als competitiespelers kunnen hier hun hart ophalen. Ieder moment van de week is het mogelijk op onze 7 buitenbanen (en 2 binnenbanen) lekker vrij te komen tennissen, waarbij naast sportiviteit ook gezelligheid prioriteit heeft.

Er worden door onze actieve commissies regelmatig gezelligheidstoernooien georganiseerd met als publiekstrekker ons befaamde Open Toernooi waarbij traditiegetrouw de regiotoppers in de laatste week augustus / eerste week september bij ons de strijd aangaan. Daarnaast hebben we op alle niveaus de mogelijkheid om in competitieverband te kunnen spelen waarbij na er afloop altijd gelegenheid is om in ons gezellige racketcafé op onder het genot van een hapje en drankje de wedstrijd door te nemen.

Wij hechten veel belang aan het sociale aspect dat het verenigingsleven met zich mee brengt. Dit uit zich in de wijze waarop de Sluipers met haar leden omgaat en de activiteiten die zij organiseert. Neem een kijkje op de rest van onze website en zie wat voor leuke, warme vereniging wij zijn. Naast tennis bieden wij ook padel en squash voor zowel senior- als jeugdleden.

Wil jij ook lid worden van de gezelligste tennisvereniging van Zuid-Holland?

Lid worden