Squash

Squashen bij De Sluipers

Squashsfolder

Is squash jouw nieuwe sport?

Ben je op zoek naar een leuke sport die op een speelse manier je conditie op peil brengt? Dan is squash misschien wel iets voor jou! Met squashen verbrand je namelijk tot wel 600 calorieën per uur, wat meer is dan bij hardlopen, zwemmen of fietsen. Squash is een uitstekende manier om zowel cardio als spieren te trainen. Bovendien hebben squashers zelden last van blessures, maar wel veel energie, weinig stress en een gezonde BMI. Kortom, squash is een sport die je jong en fit houdt!

Kijk ook eens wat Marco van Basten over squash verteld.

Lid worden gaat eenvoudig via het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina.

Squashpartners

Als je geen vaste squashpartner hebt, of als je gewoon eens met iemand anders wilt spelen, is dat bij ons geen enkel probleem. Op donderdagavond organiseren we een Squash-Toss-Avond en op zaterdagmiddag zijn er veel squashers aanwezig die in wisselende samenstelling tegen elkaar spelen.

Als je nog niet bekend bent met de squashsport, zijn onze leden graag bereid om je daarbij te helpen en je wegwijs te maken in de sport. Je bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen en mee te spelen op donderdagavond of zaterdagmiddag.

Naast onze reguliere speelmogelijkheden organiseren wij ook gezelligheidstoernooitjes en clubkampioenschappen waar squashers van elk niveau aan kunnen deelnemen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om deel te nemen aan de door de Squash Bond Nederland (SBN) georganiseerde squashcompetities. Zo kunnen onze leden op een uitdagende manier hun squashvaardigheden verbeteren en nieuwe mensen ontmoeten binnen de squashgemeenschap.

Voor de leden wordt via de Clubladder App een clubladder gespeeld welke ook de mogelijkheid biedt om een gelijkwaardige squash partner te vinden op tijden die beide schikt.

Squash-Lessen

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om les te nemen. Niet alleen om de basistechniek van deze mooie sport onder de knie te krijgen maar ook, voor de meer ervaren squasher, om je techniek verder te verbeteren. De squash trainingen worden dinsdags gegeven door onze deskundige squashtrainer.

Voor meer informatie kijk op: Les – De Sluipers Tennis, Squash en Padel

Squash, Tennis en/of Padel combi-lidmaatschap

De sluipers is een tennis, squash en padel vereniging en is daardoor instaat om een uniek combi-lidmaatschap aan te bieden. Ben je geïnteresseerd? Ben je al lid? Of wil je lid worden? Vul het formulier hieronder in.

Voor meer informatie over het lidmaatschap kijk op: Lidmaatschap – De Sluipers Tennis, Squash en Padel

Als je nog vragen hebt dan kun je mailen met squash@sluipers.nl

Lid worden