IMG_1298 (2)
Gezelligheidstoernooi 2018
squash

Squashen bij De Sluipers

Download folder

Is squash jouw nieuwe sport?

Zoek je naar een leuke sport? Welke je conditie spelenderwijs weer op niveau brengt? Met squashen verbrand je 600Kcal per uur (dat is duidelijk meer dan hardlopen, zwemmen of fietsen). Met squashen train je zowel cardio en spieren. Squashers hebben zelden blessures, maar wel veel energie, weinig stress en een gezonde BMI. Kortom: Squash maakt en houdt je jong en fit.


 

 

 

Aanbieding voor nieuwe leden

Voor sporters die kennis willen maken met de squashsport bestaat nu de mogelijkheid om een proefabonnement voor één maand te nemen. Deze is eenvoudig af te sluiten bij de bar beheerder. Voor slecht 20 € kun je voor één maand onbeperkt squashen.

Een lidmaatschap kost in 2018 slechts 190 € per jaar, hierbij krijgt U nu één squash-les gratis.

Lid worden gaat eenvoudig op de website van de sluipers: aanmeldingsformulier

Squashpartners

Als je geen vaste squashpartner hebt of wil je ook eens met een ander spelen dan is dat geen enkel probleem. Op dinsdagavond en op zaterdagmiddag zijn er altijd veel squashers aanwezig die in wisselende samenstelling tegen elkaar spelen.
Is de squashsport nieuw voor je, dan zijn de leden graag bereid om je in de squashsport introduceren. Kom dan gerust eens vrijblijvend kijken en spelen op dinsdagavond of zaterdagmiddag.

Voor de leden wordt via de Clubladder App een clubladder gespeeld welke ook de mogelijkheid biedt om een gelijkwaardige squash partner te vinden op tijden die beide schikt.

Squash-Lessen

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om les te nemen. Niet alleen om de basistechniek van deze mooie sport onder de knie te krijgen maar ook, voor de meer ervaren squasher, om je techniek verder te verbeteren. De squash trainingen worden zaterdags gegeven door onze al jaren vertrouwde en deskundige squashtrainer.

Squash en Tennis combi-lidmaatschap

De sluipers is een tennis- en squashvereniging en is daardoor instaat om een uniek combi-lidmaatschap aan te bieden voor slechts 50€ extra per jaar.

 

 

 

Meer Squash Nieuws

the_title();

Nieuwe squash clubkampioen Gepubliceerd op: 14 april 2019

Na een spannende finale wedstrijd tussen Donné van Engellen en Gijs Merkx wist Donné de winst te pakken in de A pool. Aniel Poetoe wist Jan Duits op achterstand te zetten en zodoende de winst in de B ... Lees meer >>

the_title();

Squash clubkampioenschappen 2019 op Zaterdag 6 April Gepubliceerd op: 1 maart 2019

Dit jaar worden de squash clubkampioenschappen gehouden op Zaterdag 6 April 2019. Opgeven kan bij de bar of via het aan ieder squash lid verstuurd inschrijfformulier. De koste zijn 7,50€ pp voor het ... Lees meer >>

the_title();

Nieuwe squashpasjes en squash afhangsysteem Gepubliceerd op: 10 december 2018

In begin 2019 gaan we over naar een nieuw squash afhangsysteem. Om dit mogelijk te maken en ook om de verouderde pasjes te vervangen zal eenieder squash lid een nieuw pasje krijgen. Op het pasje wordt ... Lees meer >>