Zomer challenge

De Sluipers doet mee met de zomer challenge. Dit is een KNLTB initiatief waarbij sporters gedurende de zomer maanden de gelegenheid wordt geboden om met Tennis en Padel kennis te maken.

Er zijn in Nederland veel sporten die in de zomermaanden stilliggen, zoals voetbal en hockey. Daarnaast gaat 20% van alle Nederlanders (ouder dan 15 jaar) naar de sportschool. Deze sporters willen graag in de zomer buiten sporten. Ze hebben niet de behoefte aan een volwaardig lidmaatschap, maar juist wel aan een flexibel/compact lidmaatschap, dat samen met lessen of clinics de mogelijkheid biedt om gedurende de zomermaanden iets nieuws te leren en gezond en fit te blijven. Aan het einde van het programma wordt er op en door de club een eindtoernooi (na de zomervakantie) georganiseerd. Veel clubs bieden al een zomerlidmaatschap aan, dat betreft vaak alleen vrij spelen gericht op mensen met ervaring.

Onderdeel van de Sluipers Zomer challenge  is een tennis-en padel-clinic en een zomer challenge toernooi, dit gaat plaatsvinden op:

  • Op zaterdag 11 juli om 13.00 uur starten en duren tot 15.00 uur, zowel Padel als Tennis en wordt gegeven door onze imtennis.nl tennis- & padel school. Voor deze clinics kunt u zich opgeven via tennis@sluipers.nl . 
  • Op zaterdag 15 augustus organiseren het zomer challenge toernooi, je kunt alvast inschrijven via tennis@sluipers.nl Het exacte programma volgt voor het einde van juli.

Wij zouden het geweldig vinden als iedereen hieraan meedoet, hopen jullie te zien op 11 juli en 15 augustus. Heb je vragen? Graag stellen via tennis@sluipers.nl 

Heel veel Tennis en Padel plezier op ons geweldig park, alvast een fijne zomervakantie en blijf gezond.

Met sportieve groet,

namens het bestuur van de Sluipers

Gijs Merkx                                                                                                                                Erica Binnendijk

Commissaris Padel                                                                                                                 Commissaris Tennis