Tennis en Padel laddercompetitie weer van start

Laddercompetitie tennis/padel

Goed nieuws; de KNLTB heeft haar advies voor interne wedstrijden aangepast. Naast vrij spelen en trainen zijn nu ook onderlinge vriendschappelijke wedstrijden toegestaan. Dit betekent dat de tennis (single en dubbel) en padel (alleen dubbel) ladders op onze vereniging op maandag 19 april weer van start gaan!!

Deelnemers van vorig seizoen ontvangen automatisch een bericht over hun volgende wedstrijd. Voor wie nog niet meedoet; meld je meteen aan want deze online tennisladder is een leuke en snelle manier om nieuwe tennismaatjes op de club te ontmoeten. Na aanmelding speel je binnen 2 weken je eerste ladderwedstrijd op jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Meespelen op de tennis of padel ladder is simpel:

Voor tennis dubbelladder zie: De Sluipers dubbel tennisladder (sportconnexions.com)

Voor tennis enkelladder zie: De Sluipers enkel tennisladder (sportconnexions.com)

Voor padelladder zie: De Sluipers padelladder (sportconnexions.com)

De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten.

Spelregels

Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Rondes

Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvangen de spelers een email met informatie over de volgende wedstrijd. De hoogst genoteerde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Zie ook op de sluipers website: Tennis clubladder – De Sluipers Tennis, Squash en Padel en Padel clubladder – De Sluipers Tennis, Squash en Padel