1000ste Lidmaatschap

Bloemen, gratis lidmaatschap en cadeaupakket voor Kane Klein i.v.m.  1000e lidmaatschap racketvereniging De Sluipers Reeuwijk

De 19e jarige Kane Klein uit Reeuwijk is de gelukkige. Hij werd woensdag 28 april in het zonnetjetje gezet op het vernieuwde park van De Sluipers.

‘Nummer 1000’ vertelde blij verrast te zijn toen hij werd gebeld om even langs te komen voor deze bijzondere gebeurtenis. Door zijn vriendengroep kwam hij in aanraking met de tennissport en nu staat hij het liefst elke dag op de baan.

Voorzitter Jan de Jong is in zijn nopjes met deze mijlpaal. “De komst van de padelbanen is een ongekend succes. Maar ook tennis is mede door corona een van de populairste sporten op dit moment. Het is lang geleden dat we zo’n recordaantal aan combi-leden hadden. Voor padel geldt momenteel al een wachtlijst en als dat zo doorgaat straks ook voor tennis.”

De vereniging telt 837 leden waarvan een aantal een combi-lidmaatschap hebben zo komt het totaal aantal lidmaatschappen op de 1000.