Voorjaarscompetitie verplaatst naar het najaar

De coronamaatregelen in de sport blijven van kracht en het kabinet ziet op dit moment geen ruimte om meer versoepelingen toe te staan.

Daarom heeft de KNLTB besloten dat de Voorjaarscompetitie tennis en padel voor senioren niet door gaat en wordt verschoven naar het najaar onder de naam KNLTB Competitie 2021.


De jeugdcompetitie (Tenniskids, junioren en jeugd padelcompetitie) kan misschien in verkorte vorm nog wel doorgaan met 5 speeldagen vanaf 28 mei. Klik hier voor de speeldata. De KNLTB verwacht in de week van 11 mei, na de volgende persconferentie hier duidelijkheid over te kunnen geven.

Hieronder vind je meer informatie over de KNLTB Competitie 2021:

https://www.knltb.nl/nieuws/2021/05/voorjaarscompetitie-verplaatst-naar-het-najaar/

Naar verwachting is in het najaar de hele sport weer open en kan het clubleven worden hervat. Kantines en terrassen zijn dan open en is het weer mogelijk om een volledige competitie te spelen. Met de verplaatsing van de competitie naar het najaar hopen we recht te kunnen doen aan de voor tennissers en padellers bekende en geliefde competitiesfeer zoals we die kennen van de Voorjaarscompetitie.