Padel wachtlijst

Zoals in het overzicht hieronder aangegeven is er meer ruimte op de padelbanen. Op de toptijden van 19:00 tot 21:00 hebben we slechts een dekking van 53 %. Dit wordt vermoedelijk het gevolg van het feit dat Nederland weer stapje voor stapje opengaat. De squashers kunnen gelukkig weer squashen, al onze tennisbanen zijn open en de avondklok is er definitief vanaf.

Bovendien kunnen wij weer andere activiteiten buiten onze vereniging ondernemen.

Het bestuur heeft daarom besloten om het aantal padelleden te laten groeien. De geïnteresseerde die voor 20 juni 2021 op de padelwachtlijst staan worden door de ledenadministratie de mogelijkheid geboden om binnen een termijn van 14 dagen, padellid te worden.

De padelwachtlijst blijft gehandhaafd voor geïnteresseerde die na 20 juni zijn of nog worden aangemeld.

Als bestuur zijn wij ons bewust dat er meer druk komt op de bezetting van de padelbaan, tegelijk is het ook belangrijk en sportief dat andere leden ook toegang krijgen op onze padelbanen. 

Het bestuur