Eerste squash ladies middag groot succes

De squashafdeling van de Sluipers telt ongeveer 25 vrouwelijke leden waarvan de meeste nog niet zo lang spelen. Aanleiding genoeg om eens een middag te organiseren waar je kennis met elkaar kunt maken en om nieuwe squashpartners te vinden.

Zaterdag 18 september kwamen 9 squashdames bijeen. Eerst een kopje thee en koffie en daarna de baan op: op één baan onder aanleiding van een ervaren competitiespeelster oefeningen doen en op de andere twee banen lekker tegen elkaar spelen. De tijd vloog om en het enthousiasme was bij allen duidelijk te zien – ongeacht hoe lang of hoe goed je al speelt. Naast de persoonlijke kennismaking zal de nieuwe whatsapp-groep voor vrouwelijke squashers ook helpen om elkaar beter weten te vinden voor een partij squash.

Ben je ook squashster bij de Sluipers en wil je kennis maken met de andere dames? Neem dan contact op met Petra Mouw petra.mouw@hotmail.com