Verslag clubkampioenschappen padel

Vrijdagavond 5 november was het zover. Het 1e Padel Clubkampioenschap, gesponsord door Kwajongens Communicatie, ging van start bij De Sluipers met gelijk twee spannende wedstrijden. Parasols en bankjes stonden klaar, alles was gezellig versierd, lekker de heaters aan, muziekje op de achtergrond en de padelcommissie die er veel zin in had! Leuke was dat iedereen bleef hangen voor een drankje en kijken naar de wedstrijden en zo ontstond er een gezellige 1e avond. Dat beloofde nog wat voor zaterdag en zondag.

Zaterdag brachten de weersomstandigheden iets meer uitdaging in de padelwedstrijden. Er stond een harde wind met af en toe een klein regenbuitje. Het mocht de pret niet drukken. De banen waren vol bezet van 09.00 uur tot 22.30 uur. Jordan had heerlijke broodjes braadworst & hamburgers van de grill voor de liefhebbers. DJ Maarten bediende de knoppen met wat lekker opzwepende muziek. Het werd een gezellige avond!

De zondagochtend werd gestart met een heerlijk zonnetje en de tafeldiensten waren geen straf op deze manier. De middag stond in het teken van de finales. De dag werd afgesloten met een indrukwekkende demonstratie van Dutch Padel.

Wij kijken terug naar een enorm succes. Alles zat mee, iedereen was keurig op tijd, gelukkig weinig uitvallers en er hing een super gezellige sfeer. Wij zeggen, op naar het volgende padeltoernooi en we zien jullie graag allemaal weer terug!

2021 padel clubkampioenen. Poule A: Winnaars Wim Otte & Rutger van Gennep (afwezig), 2e prijs voor Jordan van der Wouden & Guido Korver:

Poule B: Winnaars Pieter van Gennep & Mark de Rijter, 2e prijs voor Erik Naafs & Eelko van der Werf:

Poule C: Winnaars Bjorn Gorissen & Sander Meijers, 2e prijs voor Ali Shawky & Cees Verwaal

Poule D: Winnaars Marc Brinkkemper & Maurits Noordman, 2e prijs voor Maarten van den Bosch & Silvia Vogelenzang: