Nieuwe jeugdcommissie leden gezocht

Jennifer gaat na 7 jaar (BEDANKT!!) de jeugdcommissie verlaten dus wij zijn op zoek naar gezellige & enthousiaste vaders en/of moeders die het leuk vinden om onze TennisKids een onvergetelijke tijd op de tennisbaan te bezorgen! En dan het liefste uit de categorie van onze jongste jeugd, dus ouders van kinderen die in rood of ora​nje spelen. Het is belangrijk dat er van iedere tenniskleur een ouder in de JC vertegenwoordigd is. Samen kennen we dan alle kids en kunnen we ervoor zorgen dat alle kids een te gekke tijd hebben bij De Sluipers. We verdelen de taken daardoor is de tijdsinspanning overzichtelijk en planbaar. 

Dusssss …. denk jij dat deze superleuke en gezellige commissie bij je past … aarzel dan niet en meld je direct aan via jeugdcommissie@sluipers.nl of neem contact met een van ons op.