Club kampioen-schappen dubbel & mix

De sluipers tennis

Club kampioen-schappen dubbel & mix

Beste Sluipers Tennis vrienden & vriendinnen,

Het zag er lange tijd niet naar uit ……… maar dit jaar organiseren we dan tóch een dikke week het Senior Clubkampioenschap Dubbels.

Anders dan anders, maar met veel zin en motivatie met als thema ‘US OPEN’.

JA, wij (US) zijn weer OPEN !!!

Vanaf zaterdagmiddag 10 juli t/m zondag 18 juli wordt er om de Clubtitel gestreden in de Dames, Heren en/of Gemengd Dubbel. Dit alles volgens de nog steeds geldende overheidsmaatregelen. Kijk op de KNLTB website wat die inhouden. Volgend jaar hopen we weer een volledig clubtoernooi, inclusief single wedstrijden, in alle vrijheid te organiseren.

Voor nu is individueel inschrijven via onderstaande link voor Sluipers’ SR leden of SR Zomer-Challenge leden mogelijk voor één of twee onderdelen. Bij inschrijving vermeld u tevens de naam van uw spelpartner. Mocht u op zoek zijn naar een ‘dubbel’-partner, dan kunt u dat bij uw inschrijving aangeven. De Toernooi-commissie koppelt u dan aan ’n deelnemer die eveneens zoekende is. Zekerheid is hier echter niet geboden.
Vermeld bij inschrijving ook uw evt. deelname aan een voorafgaand toernooi elders. Dan kunnen wij daarmee in onze planning rekening houden, mocht u het finale-weekend aldaar weten te bereiken.

Verdere details over inschrijving, kosten en verhinderingen zijn te lezen in het toernooi-reglement. Deze is in te zien bij inschrijving of op de Sluipers’ website. De toernooileiding veronderstelt dat u daarvan kennis heeft genomen. 

Klik hier voor het regelement.

Alle deelnemers sportieve, blessurevrije en enerverende wedstrijden gewenst.
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

CLUB-Toernooicommissie De Sluipers.

Diana – Floor – Lucie – Rian – Ali – John B. – John K

 

Datum en tijd

2021-07-10 to
2021-07-18
 

Registreer voor:

2021-07-02
 

Locatie

Deel met vrienden