Toss

Een Toss ochtend, middag of avond is een gelegenheid waarbij spelers van verschillende niveaus met elkaar spelen, met het doel::

  1. Verbetering van je spel: Een Toss avond biedt de mogelijkheid om met spelers van verschillende niveaus te spelen, waardoor je de kans krijgt om je spel te verbeteren. Je kunt leren van de sterkere spelers en je kennis en vaardigheden delen met de minder ervaren spelers.
  2. Nieuwe contacten: Tijdens de Toss ontmoet je nieuwe mensen en maak je nieuwe tennis/squash/padel vrienden. Dit kan leiden tot nieuwe en langdurige vriendschappen.
  3. Flexibiliteit: Een Toss avond is een flexibele manier om te spelen, omdat je geen vaste partner nodig hebt en je op elk moment van de avond kunt aansluiten.
  4. Variatie: Doordat je met verschillende spelers speelt, ervaar je verschillende speelstijlen en krijg je de kans om je eigen spel aan te passen aan de tegenstander.
  5. Gezelligheid: Een Toss avond is vaak ook een sociale gelegenheid, waarbij je naast het tennis ook kunt genieten van een drankje en gezellige gesprekken met medespelers.

Kortom, de Toss biedt veel voordelen voor tennis/squash/padel liefhebbers van alle niveaus. Het is een geweldige manier om je spel te verbeteren, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van een sociale en gezellige ochtend, middag of avond.

Tennis TOSS voor senioren

Elke maandagavond (vanaf 1 Mei), donderdagochtend en vrijdagochtend is het TOSS tennissen voor onze seniorenleden. Er worden dubbelpartijen gespeeld in wisselende samenstelling. Bij het indelen van de partijen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de speelsterkte zodat iedereen aan zijn/haar trekken komt.

Vooraf opgeven is niet nodig, kom gewoon langs, maar zorg er wel voor zo’n 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

De gravelbanen 1 en 2 zijn hiervoor geblokt dus je hoeft niet zelf af te hangen of een baan te reserveren. Een ideale manier meer leden te leren kennen.

Maandagavond Mixed Dubbel                       Tijd: 20:00 – 22:00      start vanaf 8 mei

Donderdagochtend Dames Dubbel 55+       Tijd:   9:30 – 11:30
Vrijdagochtend Heren Dubbel 55+                 Tijd:   9:30 – 11:30

Squash TOSS

Elke donderdag avond van 19:30 tot 21:30 zijn alle drie de squash banen gereserveerd voor de Squash Toss.

Padel TOSS voor senioren

Elke woensdagochtend is het TOSS padellen voor onze seniorenleden. Er worden dubbelpartijen gespeeld in wisselende samenstelling. Bij het indelen van de partijen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de speelsterkte zodat iedereen aan zijn/haar trekken komt.

Vooraf opgeven is niet nodig, kom gewoon langs, maar zorg er wel voor zo’n 10 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.

Padelbaan 2 is hiervoor geblokt van 10:15 tot 12 uur dus je hoeft niet zelf af te hangen of een baan te reserveren. Een ideale manier meer leden te leren kennen.

Woensdagochtend Padel                  Tijd: 10:15 – 12:00