Ledenstop Padel

Aftellen

Naast het aftellen tot het oude normaal, waar we allemaal reikhalzend naar uitkijken, houden wij op dit moment nog een teller in de gaten… Padel is een geweldige leuke sport en is als een lopend vuurtje ontdekt binnen en buiten onze vereniging. De Padelleden teller staat op 216 leden, bij 220 komt er een Padel ledenstop. De maximale capaciteit voor 2 Padel banen is dan echt bereikt. Als je nu Padel proeflid bent heb je voorrang om die om te zetten naar een jaarabonnement. Onze Squashleden die sportief het meest zijn geraakt door corona, maken nu nog gratis gebruik van Padelbanen en maakt dat het nog iets drukker is op de Padelbanen. Wij hopen, wie niet, dat wij snel weer normaal mogen sporten en herzien dan eventueel het maximaal aantal leden van 220.

Padel voorjaarscompetitie 2021

In 2020 hadden wij 3 Padelteams, Padel team 1 is zelfs kampioen geworden en gaan nu 1ste klasse spelen. Op vrijdagavond hebben 6 teams zich ingeschreven, met 2 Padelbanen is ruimte voor maximaal 4 teams. In overleg met de teams komen wij er samen uit. Op zaterdag hebben wij 3 teams, er is nog ruimte voor 1 team, interesse? Mail met onze wedstrijdleiding Ruud ’t Hoen via hoen0018@planet.nl  

Padel Open Sluipers toernooi

Goed te melden dat wij tegelijk met ons jaarlijks Open Sluipers tennistoernooi ook Open Padel toernooi gaan houden, details volgen nog.

Sneakers toernooi

In de zomer van 2021 komt ons succesvolle Sneakers toernooi ook weer op de agenda. Sneakers toernooi is voor zowel Padel-ers als tennissers.

Jeugd

Wij zien wel jeugd onder de 12 jaar op de Padelbaan, maar zij spelen nog niet het Padel spelletje zoals het is bedoeld. Samen met tennisjeugd commissie gaan wij hier wel werk van maken op jeugd op de Padel te krijgen, meer volgt en als je ideeën hebt meld je commissarisjeugd@sluipers.nl of padel@sluipers.nl  

Stay safe, Bestuur De Sluipers

www.desluipers.nl