De Sluipers rookvrij!! Vanaf 1 januari 2022

De Sluipers is een belangrijke omgeving in het leven van opgroeiende kinderen en wil graag het goede voorbeeld geven. Met ingang van zaterdag 1 januari 2022 zetten we daarom de stap naar een rookvrije vereniging. Hiermee willen we de jeugd beschermen tegen het schadelijk meeroken en de verleiding om te gaan roken.

Vanaf dit seizoen zijn we al gestart met het (in fases) invoeren van een antirookbeleid. Dit houdt in dat gedurende de tijd dat jeugdleden aanwezig zijn; overdag tot 20:00 uur ’s avonds en eventueel ook buiten deze tijd (bijvoorbeeld bij wedstrijdevenementen voor de jeugd indien deze na 20:00 uur nog plaatsvinden) het verboden is om te roken op het terrein van onze vereniging.

Iedereen is en blijft welkom op onze vereniging, ook rokers! Op ons parkeerterrein kan nog wel worden gerookt, naast de fietsenrekken is hiervoor een plek. Let er a.u.b. op dat hier geen glaswerk blijft staan!

Met een rookvrij sportterrein dragen we bij aan het realiseren van een Rookvrije Generatie. Een generatie kinderen die zélf kan en zal kiezen voor een gezonde, rookvrije toekomst. Zie voor meer informatie www.rookvrijegeneratie.nl en/of www.hartstichting.nl/rookvrij-sporten.