JAARKALENDER Sluipers Jeugd – SAVE THE DATE

Hallo tennissterren van de Sluipers,

Hierbij presenteren wij de evenementen kalender van de Sluipers Jeugd tot aan de zomervakantie!

Zet de data alvast in je agenda zodat je ze niet vergeet! We gaan er weer superleuke, sportieve, gezellige (mid) dagen van maken.

PLANNING

Zondag 3 april Openingstoernooi en Tenniskids Rood/Oranje

Deze ochtend openen wij het tennisseizoen met toss wedstrijd voor Groen & Geel en start de Tenniskids Rood/Oranje. Van 9:00 – 11:30 uur gaan we weer lekker veel ballen slaan, pingpongen, jeu de boulen en daarna lunchen we samen bij het Racket café. 

Zondag 10 April – Zondag 29 mei Voorjaarscompetitie rood/oranje/groen/geel

Iedereen die zich heeft ingeschreven ontvangt een mail in maart met daarin de teamsamenstelling en de data van de wedstrijden.

Woensdag 11 mei en 8 juni Tennis Tosti Club

Lekker uit school tosti’s eten en daarna een leuke, leerzame clinic voor Rood en Oranje en rackets trekken met Groen en Geel. Rond 14:15 uur sluiten we natuurlijk zoals altijd af met teampie teampie.

Zat 25 juni t/m zat 2 juli de Sluipers Clubkampioenschappen Jeugd

Net voor de zomervakantie en na de toetsweken worden de clubkampioenschappen jeugd gespeeld bij De Sluipers. Dit jaar is het thema: Rolland Garros – la Douce France. Omdat plezier voorop staat in deze week streeft de jeugdcommissie ernaar om de onderdelen zoveel mogelijk in poulevorm met meerdere spelers in te delen. Daarom is het leuk als er zoveel mogelijk kinderen meedoen. Op deze manier speel je vaker en kan je als je even niet speelt supporter zijn van je teamgenoten uit de les of van je competitieteam. Je kan je inschrijven voor enkel, dubbel en/of mix met de oranje, groene of gele bal gespeeld. Voor de rode kinderen organiseren we op woensdag een speciale clinic en eten we samen lekker Franse frietjes.

Op vrijdagavond 1 juli gaan we met de middelbare scholieren de vakantie inluiden en lekker flammenküchen eten en natuurlijk tenniswedstrijden spelen tot laat in de avond.

Tijdens de gezellige finaledag op zaterdag 2 juli worden tijdens spannende wedstrijden bepaald wie zich in verschillende categorieën voor een heel jaar Jeugdclubkampioen mag noemen.

We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de toetsweken van de middelbare scholen zodat ook dit jaar de junioren weer mee kunnen doen dus houdt de data vrij in je agenda, inschrijving kan vanaf medio mei. Houdt de aankondigingen in de gaten

Zondag 26 juni Het Sluipers Familietoernooi

Deze zomerse zondag wordt er door jong en oud volop getennist bij De Sluipers. Dan vindt namelijk het jaarlijkse familietoernooi plaats. Schrijf je in met je vader, moeder, oom, tante, opa, oma etc. Een toernooi waar gezelligheid voorop staat. We starten om 12:00 uur en sluiten de dag af met een gezellige BBQ in het Racket café.

Tot ziens op ons mooie tennispark en hartelijke groeten,

Aukje, Janneke, Jennifer en Sophie

jeugdcommissie@sluipers.nl