Squash clubkampioenschappen

Op 22 april 2023 vond het spannende clubkampioenschap squash plaats met maar liefst 22 sportieve deelnemers, verdeeld over drie pools (A, B en C). In pool A streden de meest doorgewinterde squashers om de felbegeerde titel van clubkampioen 2023. Na een intense strijd wist Arjan de titel over te nemen van Rob, terwijl Roland zich als runner-up plaatste door Swen te verslaan.

Maar ook in pool B en C werd er fanatiek gestreden om de overwinning. Het nieuwe lid Daphne wist in pool B de overwinning te behalen, terwijl Stefan zich als runner-up moest tevreden stellen.

In pool C was het Jorien die met de winst ervandoor ging, terwijl Melissa de runners-up werd. Renier kwam erachter dat squash toch iets anders is dan tennis en beloofde om volgend jaar meer squash training te nemen. Het evenement was niet alleen sportief, maar ook ontzettend gezellig en een groot succes voor alle deelnemers!